Tommy Knudsen i overraskende comeback

1. april 2013, kl. 09:18

 

Når Holsted Tigers den 1. maj 2013 kører årets første match i Dansk Metal Speedway League på udebane i Slangerup, bliver det uden Nicki Pedersen, der i stedet vil lade op til Grand Prix’et tre dage senere i Gøteborg. I stedet for Nicki Pedersen vil Holsted Tigers blive anført af den tidligere danske topkører Tommy Knudsen.

 

Selvom Tommy Knudsen i fjor fyldte 50 år, er det ikke alderen der tynger.Tommy Knudsen

 

”Tomasz Gollob bliver 42 i denne måned og Greg Hancock fylder 43 år i år, så vi voksne mænd kan også være med i toppen”, udtaler Tommy Knudsen.

 

Tommy Knudsen kørte sit sidste speedwayløb i 1997, men har de seneste år været kommentator for TV3 på Speedway Grand Prix’erne og det er netop dette job, der igen har tændt op under den gamle cirkushest.

 

”Netop det, at jeg hver anden uge har været sammen med kørere fra hele verden og følt stemningen og atmosfæren omkring speedway på topplan, har givet mig lyst til at prøve igen”, siger tv-kommentatoren.

 

Også hos Tommys nuværende arbejdsgiver er der glæde over aftalen.

 

”Vi tror og håber, at Tommy ved at genoptage sin aktive karriere får lidt bedre styr på reglerne, når han fremover skal kommentere speedway”, udtaler en kilde fra TV3.

 

Tommy Knudsen kørte tidligere for Holstebro og de har også forsøgt at få en aftale med Tommy, men da Holstebro kører deres hjemmebaneløb om fredagen, vil det ofte konflikte med, at Tommy om lørdagen skal være frisk og udhvilet fremme med TV-holdet til et af Europas Grand Prix’er.

 

”Derfor er valget faldet på Holsted, som kører alle deres hjemmematcher om onsdagen – på den måde kan jeg kombinerer mine jobs som henholdsvis tv-kommentator og speedway-kører”, forklarer Tommy Knudsen.

Kommenter nyheden: